Apoteket mina sidor

Säker betalning, fraktfria alternativ och snabb leverans. Logga in med E-legitimation eller mobilt bankID på denna sida. Logga in med e-legitimation för att se dina recept och beställa hem medicin.

Tillbaka till inloggningssidan för Mina sidor . Nu kan du göra dina receptärenden ännu enklare i mobilen. I Apotekets app Mina recept för smartphone får du överblick över dina läkemedel på recept och kan . En beskrivning av det här resultatet är inte tillgänglig på grund av webbplatsens robots.

Om du är medlem på Kronans Apotek men saknar inloggningsuppgifter så kan duskapa det . På mina recept kan du boka och hämta ut i apotek eller beställa för hemleverans! E-recept skickas direkt från din läkare till en databas som alla apotek i Sverige har tillgång till. Vill du veta vilka e-recept du har och vad de innehåller kan du . Varifrån kommer uppgifterna om mina läkemedel? När du använder 11Vårdguidens e-tjänster samtycker du till att cookies används.

Den här tjänsten hette tidigare Mina vårdkontakter. ALLT OM DINA LÄKEMEDEL PÅ ETT OCH SAMMA STÄLLE – NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST. Mina recept är för dig som vill ha koll på .

Handla dina recept på nätet – hämta ut i valfritt apotek inom Apoteksgruppen. Välkommen till Apoteksgruppens e-handel för receptförskrivna produkter. Hej Jag som många andra vill se mina recept på datorn just på sidan apoteket mina sidor. Jag har BankId för detta men misslyckats.

Vad betyder det att beställningen saknar status . Om du inte redan är medlem, kan du bli det enkelt ovan. Beställa medicin Via kundservice – Personlig kod (får du via apoteket) – SMS(Påminnelse) –Tjänst – Anmälan via lokalt apotek Via Mina sidor på apoteket. Nu kan Apotekets kunder åter beställa läkemedel genom Apotekets webbplats,.

Jag kan då inte komma till mina sidor på apoteket. Mina Sidor är suveränt, men vad hände med möjligheten att se butikernas lagerstatus på det jag har på recept?